Let It Rock

18. September 2020 20:00

OBS: ARRANGEMENTET ER FLYTTET FRA DEN 21. MARTS TIL DEN 18. SEPTEMBER

På grund af den nuværende situation med coronavirus, der hele tiden udvikler sig, har vi i samråd med arrangøren Musical Danmark valgt at udskyde koncerten Let it Rock, der skulle være afholdt i Musikhuset Esbjerg, lørdag den 21. marts kl.20.00

Showet vil i stedet blive afholdt fredag den 18. september 2020 kl.20.00

Ønsker du at opleve koncerten i Musikhuset på den ny dato, skal du ikke foretage dig noget.

Du beholder bare din nuværende billet og anvender den til showet den 18. september 2020. Det er uden betydning, at datoen, der står på billetten (d.21. marts 2020), ikke stemmer overens med den faktiske dato for showet. Du beholder den plads i salen, der står på din billet.

Hvis ikke den nye dato passer dig, kan du tage kontakt direkte til arrangør Musical Danmark på mail: firserne@live.dk.

OBS. Musikhuset Esbjerg holder helt lukket til 29. marts.

Vi beklager ulejligheden og håber på forståelse.

Du finder mere information om Musikhuset Esbjerg og coronavirus her. 

. . . . .

50 års jubilæumskoncert for The Beatles i foråret 2020

Efter den store succes med Time Of My Life – den ultimative 80’er rockhyldest – er MusicalDanmark tilbage næste forår med Let it Rock – En hyldest til The Beatles.

I foråret 2020 er det 50 år siden, at The Beatles udgav deres sidste og mest rockede album, Let It Be. Det er også 50 år siden, at The Beatles blev opløst. Jubilæumskoncerten Let it Rock bliver en forrygende hyldest med over 40 uimodståelige evergreens og klassiske Beatles-hits fra dengang, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning og blev til fire storslåede solokunstnere.

Oplev og syng med på de største rocknumre fra både Beatles-tiden og højdepunkter fra de fire Beatlers solokarrierer, bl.a. Get Back, Helter Skelter, The Long And Winding Road, Hey Jude, Back In The USSR, Live And Let Die, Come Together, Imagine, My Sweet Lord, Blackbird, Here Comes The Sun, Give Peace A Chance og Let It Be.

Så alle kan godt glæde sig til en stor aften, hvor guitarpedalen bliver trykket i bund, men hvor der også er plads til latter, glæde og måske en tåre på kinden, når Let it Rock tager på en storslået tur ned ad memory lane. Med en række af de bedste sangere og musikere på scenen, blandt andre tidligere Melodi Grand Prix-vinder Jonas Rasmussen.

Arrangør: MusicalDanmark
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 2 timer og 10 minutter inklusiv pause.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 295 - 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 18. September 2020 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort