Let’s Groove – EARTH, WIND & FIRE

5. November 2021 20:00

I et tematisk show om bandet Earth, Wind & Fire blænder de to yderst kompetente radioværter Milling & Molbech akkompagneret af Jan Glæsels 15-mands orkester op for et nyt funklende koncept, kaldet LET’S GROOVE – en live funk cast, som du kan opleve i Musikhuset Esbjerg

Do you remember… The 21st night of September?

Sådan lyder første linje i Earth, Wind & Fires megahit September fra 1978. Men hvad skete der egentlig den 21. september? Hvorfor hedder bandet Earth, Wind & Fire? Og var det noget med et skænderi i turbussen?

Alt dette, og meget mere, kan du få svar på den 5. november, når Earth, Wind & Fire-eksperterne Milling & Molbech indtager Musikhuset med showet Let’s Groove. Her deler de ud af deres enorme viden og tager dig med bagom et af historiens mest famøse funk-bands.

Hele historien bag musikken, du elsker, bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve et genhør med de gigantiske hits som SeptemberFantasyBoogie Wonderland og naturligvis Let’s Groove. 

 

Glæsels 15-mands store orkester akkompagnerer

Publikum kommer til at opleve musikken fra Jan Glæsels vanvittigt kompetente 15-mands orkester – Rumors Corner feat. Bobo Moreno. Og med Bobo Moreno som det vokale midtpunkt er publikum garanteret en unik oplevelse – en aften, der på alle måder sætter jord, vind og ild i bevægelse.

Musik og fortællinger binder dermed sløjfe på nogle af de helt store fænomener i musikhistorien.

 

Milling & Molbech

Siden Milling & Molbech i starten af 90’erne sendte funk og disco ud via P3’s frekvens, har interessen for de to genrer vokset sig så stor, at de efterhånden kan bryste sig af at være de førende eksperter herhjemme. I dag har de en lytterskare på omkring en halv million danskere, der hver lørdag lytter med, når de tager på tur ind i discoens og funkens univers i P4-radioprogrammet FONK! Det er lørdag.

Siden da har Milling & Molbech været professionelle historiefortællere og musikformidlere. Og nu har kastet sig over et koncept, som vi ikke har set før herhjemme. Live funk-cast, kalder de det. I bund og grund flytter de radioprogrammet ud på en scene med levende publikummer, og i stedet for at spille musikken fra en plade, har de deres helt eget band med til at skabe den fuldendte liveoplevelse.

Showet hedder Let’s Groove og handler i denne runde om bandet Earth, Wind & Fire, et af tidens måske største og mest succesfulde funk-bands.

Det bliver en aften i funkens tegn, et farverigt og formidabelt festfyrværkeri, et inferno af lyde og effekter. Det bliver med garanti et show, man ikke kan sidde stille til!

 

Det praktiske

Arrangør: Future Live
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer inkl. pause

  • Priser: 300 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 5. November 2021 20:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort