Let’s Groove

29. Oktober 2020 20:00

I et tematisk show om bandet Earth, Wind & Fire blænder de to yderst kompetente radioværter Milling & Molbech akkompagneret af Jan Glæsels 15-mands orkester op for et nyt funklende koncept, kaldet LET’S GROOVE – en live funk cast, som du kan opleve i Musikhuset

Milling & Molbech graver sig ned i bandets historie og afslører den hemmelige formel, der har gjort Earth, Wind & Fire til et band, der kun står stærkere og stærkere, på trods af, at deres mesterværker snart er 40 år gamle. De største hits fra et af musikhistoriens ultimative succes-orkestre bundet sammen af fængende historier og anekdoter.

Hele historien bag musikken, du elsker, bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve et genhør med de gigantiske hits som September, Fantasy, Boogie Wonderland og naturligvis Let’s Groove. 

Glæsels 15-mands store orkester akkompagnerer

Publikum kommer til at opleve musikken fra Jan Glæsels vanvittigt kompetente 15-mands orkester – Rumors Corner feat. Bobo Moreno. Og med Bobo Moreno som det vokale midtpunkt er publikum garanteret en unik oplevelse – en aften, der på alle måder sætter jord, vind og ild i bevægelse.

Musik og fortællinger binder dermed sløjfe på nogle af de helt store fænomener i musikhistorien.

 

Det praktiske

Arrangør: FutureLive
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

  • Priser: 300 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 29. Oktober 2020 20:00
  • Kategori: Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere