Let’s Groove

29. Oktober 2020 20:00

I et tematisk show om bandet Earth, Wind & Fire blænder de to yderst kompetente radioværter Milling & Molbech akkompagneret af Jan Glæsels 15-mands orkester op for et nyt funklende koncept, kaldet LET’S GROOVE – en live funk cast, som du kan opleve i Musikhuset

Milling & Molbech graver sig ned i bandets historie og afslører den hemmelige formel, der har gjort Earth, Wind & Fire til et band, der kun står stærkere og stærkere, på trods af, at deres mesterværker snart er 40 år gamle. De største hits fra et af musikhistoriens ultimative succes-orkestre bundet sammen af fængende historier og anekdoter.

Hele historien bag musikken, du elsker, bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve et genhør med de gigantiske hits som September, Fantasy, Boogie Wonderland og naturligvis Let’s Groove. 

Glæsels 15-mands store orkester akkompagnerer

Publikum kommer til at opleve musikken fra Jan Glæsels vanvittigt kompetente 15-mands orkester – Rumors Corner feat. Bobo Moreno. Og med Bobo Moreno som det vokale midtpunkt er publikum garanteret en unik oplevelse – en aften, der på alle måder sætter jord, vind og ild i bevægelse.

Musik og fortællinger binder dermed sløjfe på nogle af de helt store fænomener i musikhistorien.

 

Det praktiske

Arrangør: FutureLive
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

  • Priser: 300 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 29. Oktober 2020 20:00
  • Kategori: Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort