Lis Sørensen

22. Februar 2020 20:00

Lis Sørensen indtager Musikhuset med en solokoncert, der byder på en perlerække af hendes største hits gennem 4 årtier samt nye forrygende numre 

Efter en stor succes i Toppen af Poppen og en arena- og sommerturné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med eget orkester, som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits som ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Med sin varme og stærke vokal i centrum favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensen hædret med ærespris 

Lis Sørensen modtog en af de største hædersbevisninger i dansk kulturliv, da hun fik Æresprisen ved Danish Music Awards i oktober 2019. Prisen er ikke bare en foreløbig kulmination på en menneskealder i dansk musik, men også på et par intense år.

For i 2018 besluttede Lis Sørensen at sige ja til ting, hun tidligere havde takket nej til. Det førte til en stribe aktiviteter omkring den danske sangerinde. Hun deltog i ’Toppen af poppen’, hun spillede for hundredtusinder af mennesker med Anne Linnet og Sanne Salomonsen, og senest udgav hun sin selvbiografi ’Jeg er kommet for at synge’ – en bog, der fik fem stjerner i Berlingske og gik ind på bestsellerlisternes top-10.

Nyt musik på vej

Samtidig er Lis Sørensen i gang med at skabe sangene til et kommende album. Så foruden klassikere som Stille før storm, Indtil dig igen og Verden er i farver kan man høre et nyt nummer.

”Jagten på nye sange er noget af det mest spændende, jeg ved. Jeg møder hele tiden nye interessante komponister, som på hver deres måde tænder mig. Blandt andre har Silas Bjerregaard skrevet et nummer, hvor ordene virkelig rammer mig,” siger Lis Sørensen.

Ligesom på albummet Bedre tider sidder Lis Sørensens søn, Sylvester Sivertsen, i producerstolen. Sammen lavede de hittet Uerstattelig, og han har siden produceret for verdensstjerner som Chainsmokers.

Lis Sørensen skrev sin første sang som 11-årig og var sidst i 1960’erne med i gruppen De fem. Siden fulgte 1970’erne og Shit & Chanel sammen med Anne Linnet, inden Lis tog hul på en omfattende solokarriere. Foreløbig har Lis Sørensen udgivet 12 soloalbums foruden en række liveplader og opsamlinger.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 367 - 455 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 22. Februar 2020 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort