Lis Sørensen

22. Februar 2020 20:00

Lis Sørensen indtager Musikhuset med en solokoncert, der byder på en perlerække af hendes største hits gennem 4 årtier samt nye forrygende numre 

Efter en stor succes i Toppen af Poppem og en arena- og sommerturné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med eget orkester, som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits som ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Med sin varme og stærke vokal i centrum favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane og en energisk væren i øjeblikket.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 405 - 455 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 22. Februar 2020 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M.