Lisbeth Zornig Andersen

11. September 2018 19:30

 

En af Danmarks mest markante stemmer fortæller, hvordan du skaber robuste børn

Robusthed er en kompetence, som børn i stigende grad har brug for i den verden, vi lever i. For ikke kun udsatte børn mangler robusthed, også børn i almindelige velfungerende familier snubler oftere og oftere.

Lisbeth Zornig Andersen fortæller i dette foredrag om, hvem de unge er, hvad vi ved om de udfordringer, som børn og unge møder i dag, og hvordan vi træner dem til at blive mere robuste og modstandsdygtige over for det pres, som både samfundet, sociale medier og familien udsætter børnene for.

Lisbeth Zornig Andersen tager dig gennem rigets tilstand på børneområdet, og hun krydrer sit foredrag med eksempler fra sin og sine brødres egen opvækst set med et sundhedsperspektiv. Du vil også blive præsenteret for og måske udfordret på dit eget menneskesyn på en måde, der gør, at du efter foredraget vil se på de vrede og umulige børns adfærd som en styrke, du kan lære dem at udnytte.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Pris: 195 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 11. September 2018 19:30
  • Kategori: Foredrag, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.