Lisbeth Zornig

8. Juni 2021 19:30

Kom til en aften med Lisbeth Zornig Andersen, der med humor og viden skærer vej igennem sundhedsjunglens myter og forestillinger. Skal det virkelig være så svært at være sund, finde glæden og mestre livet – eller findes der nemme og lystfyldte genveje? Kom og hør hendes egen opskrift, som gør slank, giver god søvn og fører til masser af glæde. Hun kalder den Zornigkuren

NY DATO: På grund af corona er foredraget flyttet fra 10. februar 2021 til den 8. juni 2021. Billetkøbere er kontaktet. 

Det kan virke uoverskueligt at ændre livsstil. Især hvis du er presset og stresset, ude af form og i mentalt underskud, mens økonomien strammer og relationerne knager. Men det behøver det ikke at være. Du kan med kost, motion og tænkning tage kontrollen over din trivsel og dit liv, så du få et liv i balance – og måske oveni købet overvinde en alvorlig livskrise, der stikker en kæmpekæp i hamsterhjulet.

Lisbeth Zornig Andersen fortæller med både alvor og humor om sine egne teknikker og tilgange, der har givet hende sundere helbred, stærkere krop, psykisk overskud og langt større livsglæde. Hun tager udgangspunkt i sin egen personlige rejse mod fysisk og mental balance ovenpå en usund opvækst med lange skygger fra barndommen, der blev toppet med en konkurs og livskrise.

Hun tager dig med på en rejse ind i en sundhedsjungle med påbud og forbud og formaninger og bunker af dårlig samvittighed og håndfaste råd, der stritter i modsatte retninger. Efter 5.000 ekspertsider gode råd og et utal eksperimenter senere fandt hun en håndfuld gode råd, der gør det håbløse overkommeligt – og indimellem helt sjovt. Som at et glas pinot noir om dagen kan være en god idé.

Lisbeth fortæller, hvorfor du skal forstå dine gener, dine tarme og bakterier, hvordan anti-inflammatorisk kost både kan være og smage godt, hvad meditation, yoga og sex kan, hvorfor god søvn er livsforlængende – og hvordan du får den. Vær forberedt på en aften med konkrete håndholdte tips og oplevede eksempler kombineret med ny forskning i en aldeles uhøjtidelig stemning.

Foredraget er for alle – både dem, der selv kæmper med at få kontrol med livet, og dem, der støtter andre i forsøget.

Lisbeth holder foredraget for udsolgte sale landet over – skynd dig at få en billet.

Efter foredraget bliver slides med pointer og links til uddybende materiale sendt til deltagerne. Du vil kunne købe Lisbeths nye bog “Zornigkuren” og få den signeret.

 

Det praktiske

Arrangør: Soft Talk
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

  • Pris: 260 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 8. Juni 2021 19:30
  • Kategori: Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere