Liva

12. Marts 2018 19:30

 

Oplev Ellen Hillingsø som den elskede revystjerne Liva Weel i en forestilling, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert

Liva Weel er en kvinde, der insisterer på sin frihed – kunstnerisk såvel som personligt. På begge fronter oplever hun en opblomstring under krigen, da friheden er under pres. Sammen med Poul Henningsen skriver hun den ikoniske tekst til sangen Man binder os på mund og hånd og med de dobbelttydige linjer, der narrer både censuren og nazisterne, synger hun sig lige ind i danskernes hjerter.

Liva Weel er elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd. Hendes kompromisløse trang til at bestemme selv giver hende store kunstneriske sejre, men også voldsomme personlige nederlag.

Vivian Nielsen, der har stået bag flere populære forestillinger om danske kulturpersonligheder, har skrevet Liva, hvor revy, kammerspil og teaterkoncert møder hinanden.

Forfatter: Vivian Nielsen

Instruktør: Rolf Heim

Medvirkende: Ellen Hillingsø, Birgitte Raaberg, Karsten Jansfort og Henrik Koefoed

Produktion: Folketeatret

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Varighed: Ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her