Livet – hvor svært ka’ det være?

28. Februar 2019 19:30

 

Ellegaard og Lykkegaard i livsbekræftende komedie, der starter med døden

Livet – hvor svært ka‘ det være? er en poetisk og humoristisk fabulering over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab – og fortalt baglæns!

Vi begynder altså med døden. Derefter går vi baglæns gennem senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Derefter de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab – sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen; med et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og – nå, ja – åbent tishul.

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er et par erfarne herrer inden for teater, film og revy, og mange vil kende dem fra især Cirkusrevyen. Dansk revys mest succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang – der også står bag EsbjergRevyen – har skrevet komedien i samarbejde med Lykkegaard og Ellegaard.

⭐⭐⭐⭐ Jyllands-Posten

⭐⭐⭐⭐ Berlingske

⭐⭐⭐⭐ Frederiksberg Amts Avis

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfattere: Vase & Fuglsang, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard

Instruktion: Vase & Fuglsang

Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard

Produktion: Folketeatret og Aarhus Teater

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19.00.

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse kan være generende for kunstnere og publikum og derfor ikke er tilladt.

 

  • Priser: 120 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 28. Februar 2019 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.