Madsen, Møller og From

12. November 2021 20:00

Johnny Madsen vender tilbage til Musikhuset for at levere dejlige, akustiske versioner af sin musik i selskab med Knud Møller og Henrik From

OBS: Koncerten er pga. covid-19 blevet flyttet fra den 14. november 2020 til den 12. november 2021. Billetkøbere er blevet kontaktet direkte.

Madsen, Møller og From serverer neddroslede, men alligevel højtflyvende, akustiske versioner af den vestjyske rockpoet Johnny Madsens elskede sange.

Til koncerten i Musikhusets Koncertsal levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar, mens han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier.

Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden koncerten begynder
Foto: Fotografering/optagelse af forestillingen kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 317 - 380 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 12. November 2021 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere