Mahamad Habane

25. Marts 2022 19:00 - 25. Marts 2022 21:30

Mahamad Habane er klar med sit første onemanshow, Ham der komikeren. Begynd aftenen med god mad i MHE Comedy Clubs hyggelige rammer

Siden Mahamad Habane debuterede som standupper for snart seks år siden, har han blandt andet optrådt til kronprinseparrets årlige uddeling af priser, Comedy Aid og Grin til Gavn, han har været vært for DM i standup og han har været med i tv-programmer som Klipfiskerne, BØH!! og Stormester.

Nu er af af Danmarks største komiske talenter endelig klar med sit første onemanshow, Ham der komikeren; et show fuld af sjov og positivisme.

”De seneste mange år har jeg brugt al min tid og energi på at lære alt det, jeg nu ved om comedy. I dag står jeg tilbage med et show, som er præget af den humor, du kender mig for. I showet fortæller jeg mere om, hvem jeg er, når jeg ikke står på en scene og gemmer mig bag et arsenal af jokes. Det er nemt at skrive en joke, men det er svært at fortælle noget af betydning. Når showet slutter, håber jeg, at du kender mig lidt bedre, så jeg ikke længere bare er ”ham der komikeren”, der siger sjove ting,” siger Mahamad Habane.

Med Mahamad Habanes altid glade sind, imødekommende publikumsinteraktion og hans knivskarpe jokes er du sikret en aften med komik på første klasse. Så kom og grin med, når Mahamad Habane tager dig med ind i sin verden af sjove og personlige historier.


Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu er bøfsandwich med kartoffelbåde og brun sovs.

Spisningen begynder kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salens åbnes 30 minutter inden showet begynder
Foto:
Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed:
75 minutter uden pause

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.