MAMMA MIA!

29. April 2020 20:00 - 3. Maj 2020 15:00

De seneste 20 års største musicalsucces MAMMA MIA!, der er baseret på ABBAs vidunderlige musik, kommer til Musikhuset Esbjerg – på dansk og med stærke danske skuespillere og sangere

MAMMA MIA!, som er baseret på ABBAs vidunderlige sange, er med mere end 60 millioner solgte billetter og en omsætning på godt to milliarder dollars den nok største musicalsucces i dette årtusinde. Nu kan du opleve den i Musikhuset Esbjerg.

Når MAMMA MIA! kommer til Musikhuset Esbjerg bliver det i en dansk version – med danske udgaver af ABBAs allerstørste hits – oversat af Anne Linnet – og med danske skuespillere.

Annette Heick og stortalentet Matilde Zeuner Nielsen får hovedrollerne som moren Donna og datteren Sofie.

I de øvrige roller medvirker blandt andre Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Jesper Lundgaard, Gordon Kennedy, Peter Oliver Hansen og René Wormark.

 

Historien MAMMA MIA!

På sin bryllupsdag sætter den unge Sofie sig for at opklare, hvem der er hendes far, og det bringer tre mænd fra moderens fortid tilbage til den græske ø, de sidst besøgte for tyve år siden…

MAMMA MIA! er inspireret af ABBAs tidløse og magiske sange som Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes it All, Take a Chance on Me, Knowing Me, Knowing You, Thank You for the Music, og, naturligvis, Mamma Mia.

I den danske udgave af musicalhittet har Anne Linnet oversat de udødelige ABBA-klassikere – 22 sange i alt – til dansk, og til tonerne af disse vil publikum blive ført afsted på en musikalsk rejse til en paradisisk middelhavsø, hvor de skal opleve et fortryllende eventyr om familie, venskab og kærlighed.

 

 

Få den fulde MAMMA MIA!-oplevelse

For at sikre, at du kommer i den helt rette, solbeskinnede feststemning til MAMMA MIA!, vil Musikhuset i foråret 2020 blive forvandlet til et sandt græsk ø-paradis, og i forbindelse med forestillingerne kan du bestille en indbydende buffet fuld af lækre græskinspirerede retter og specialiteter.

Menuen består af:

 • Fladbrød, tzatziki, humus, oliven, grillet feta
 • Græsk salat med feta, løg, agurk og tomat
 • Gyroskrydret kalvecuvette, grillede citroner
 • Græske oksefrikadeller
 • Musaka af aubergine, squash og tomat
 • Tomattærte med salattern
 • Flødebagte kartofler med urter og hvidløg i fad
 • Græsk kartoffelsalat med feta, citron og rødløg
 • Græsk butterdejskage med vaniljecreme

 

Du har også mulighed for at blive forkælet med vores MAMMA MIA!-VIP-pakke, der indeholder en boblende velkomstdrink, et flot trykt program, fri bar i pausen (inkl. drikkevarer og snacks) og fri garderobe.

 

Første gang i 10 år

Når MAMMA MIA! kommer i 2020, er det første gang i 10 år, at den ultimative feel good-musical kan opleves i Danmark. I 2010 indløse 190.000 billet til musicalen i København og Aarhus, og opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde.

 

Et globalt fænomen

Siden verdenspremieren i London i april 1999 har MAMMA MIA! været på en fantastisk rejse jorden rundt, og med 60 millioner solgte billetter og 50 produktioner på 16 forskellige sprog er musicalen blevet et globalt fænomen.

MAMMA MIA! er én af kun fem musicals, der har kørt i mere end ti år både på Broadway og i West End, og er den første vestlige musical nogensinde, der er blevet opført på mandarin i Kina.

London-opsætningen kan fejre sin 20-års fødselsdag d. 6. april 2019 efter at have sat nye billetsalgs-rekorder i alle dens tre spillesteder i byen.

Filmatiseringen fra 2008, MAMMA MIA!, produceret af Judy Cramer, blev den bedst sælgende ikke-animerede musicalfilm nogensinde, og opfølgeren fra i år, MAMMA MIA! Here We Go Again, er den bedst sælgende opfølger til en live action musicalfilm nogensinde.

 

Holdet bag MAMMA MIA!

MAMMA MIA! er skrevet af Catherine Johnson, den er med musik af ABBAs Benny Andersson og Björn Ulvaeus og er instrueret af Phyllida Lloyd. Koreografi skabt af Anthony Van Laast, scenografi af Mark Thompson, lysdesign af Howard Harrison og lyddesign af Andrew Bruce og Bobby Aitken. Musikalsk supervision, musikmateriale og musikarrangementer står Martin Koch bag. Bengt Bauler bliver kreativ ansvarlig for den danske produktion.

Medvirkende:  Annette Heick (Donna), Matilde Zeuner Nielse (Sofie), René Wormark (Frej), Trine Gadeberg (Bibi), Nicoline Siff Møller (Tanya), Jesper Lundgaard (Stig), Gordon Kennedy (Henrik), Peter Oliver Hansen (Bill), Anna Jørgensen Kaack (Rikke), Tara Toya (Louise), Benjamin Dupont Igens (Chili)

Ensemble: Christina Elisabeth Mørkøre, Nynne Christine Holmen, Astrid Højgaard Lundgreen, Lea Palme Skriver, Nadin Reiness, Fie Alberte Damgaard-Lauritsen, Sara Östberg Diakité, Steffen Raabjerg Jakobsen, Pål Jensen, Kristian Jensen, Mikkel Rosleff, Simon Glæsel, Lasse Dyg, Steffen Hulehøj Frederiksen, Christofer Nilsson, Julia Öhman og Josephine Stenberg Ellefsen.

Vi tager forbehold for, at rollerne kan spilles af andre skuespillere i tilfælde af sygdom eller andre forhindrende omstændigheder.

 

Vil du have rabat?

Du har mulighed for at spare kr. 50 pr. billet, hvis du køber billet til forestillingerne onsdag den 29. april eller søndag den 3. maj 2020.

 

Tilmeld dig begivenheden på Facebook

Hvis du tilmelder dig begivenheden MAMMA MIA! på Musikhuset Esbjergs Facebook-side, bliver du notificeret om nyheder om forestillingen. Og så kan alle dine venner også se, du har sikret dig billet til den fedeste musical-oplevelse i 2020!

Tilmeld dig Facebook-begivenhed her

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Produktion: PER SE

Dørene åbner: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

Foto: Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Læs mere: www.mamma-mia.dk

 

 • Priser: 313 - 695 DKK
 • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
 • Spilleperiode: 29. April 2020 20:00 - 3. Maj 2020 15:00
 • Kategori: Musical
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort