Manfred Mann’s Earth Band

2. Februar 2022 20:00

Legendariske Manfred Mann’s Earth Band gæster Musikhuset Esbjerg med deres jazzede og symfoniske prog-rock

Siden begyndelsen af 1960’erne har musikeren, keyboard-virtuosen og bandlederen Manfred Mann sat sit umiskendelige præg på populærmusikken. Med bandet Manfred Mann havde han i 1960’erne en perlerække af hits, blandt andre Do Wah Diddy Diddy, Sha La La og Bob Dylan-coveret The Mighty Quinn. Faktisk var det i en årrække kun The Beatles, der optrådte hyppigere på den engelske hitliste end Manfred Mann.

 

 

I 1971 dannede musikeren Manfred Mann bandet Manfred Mann’s Earth Band, der lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic. Ligeledes i stil med The Byrds gjorde de sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens Blinded by the Light, som den dag i dag ofte bliver spillet på radiostationer verden over.

 

 

Nu kan du så se frem til, at Manfred Mann gæster Musikhuset Esbjerg med sit jordiske orkester og giver et brag af en koncert med skøn musik fra seks årtier.

 

Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden koncerten begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere