Marie Key Solo

26. September 2020 19:30

For første gang står Marie Key helt alene på scenen. Glæd til at opleve den karismatiske sanger i de intime rammer i Teatersalen i Musikhuset Esbjerg

Til efteråret gæster Marie Key gæster Musikhuset Esbjerg til en koncert, hvor publikum kommer helt tæt på sangerinden med de finurlige tekster, den karismatiske stemmer og det store nærvær.

Marie Key slog massivt igennem i 2012 med albummet De her dage, der blandt andet indeholdt Uopnåelig og megahittet Uden forsvar. De her dage blev kåret til årets danske album i både Politiken og Berlingske, og det vandt P3 Prisen ved P3 Guld. Til Danish Music Award i 2013 vandt Marie Key seks ud af de syv priser, hun var nomineret til, herunder Årets danske album og Årets danske sangskriver.

Siden har Marie Key udsendt albummene Tænker du vi danser (2015) og Giganter (2018), og senere i år udkommer hendes femte soloalbum. Det er i den forbindelse, hun nu tager på soloturné.

“Jeg glæder mig til at barbere sangene ned. Til at lade teksterne træde endnu længere frem og fortælle historien bag nogle af sangene. Og sidst, men ikke mindst, ser jeg frem til at få publikum tættere på – i en mere intim ramme end tidligere,” siger Marie Key.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden koncerten begynder
Foto: Fotografering/videooptagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 335 - 355 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 26. September 2020 19:30
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere