Mark Le Fêvre

3. Marts 2022 19:00 - 3. Marts 2022 21:30

Mark Le Fêvre vender tilbage til Musikhuset Esbjerg med sit spritnye onemanshow HELDIG

NY DATO: Showet er flyttet fra den 6. november 2021 til den 3. marts 2022. Billetkøbere er kontaktet. 

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skidemeget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Idéen til det nye onemanshow HELDIG tog faktisk sit udspring i Mark le Fêvres seneste show BØVL, som han debuterede med i 2019, hvor han arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”.

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på tv, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft. ”Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med” – siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

 

Vidste du det om Mark le Fêvre?

Mark le Fêvre begyndte at lave comedy i 2010 i Aarhus, hvor han brugte en stor del af sin tid på stand-up scenerne. I 2012 vandt han ”Danish Open i Stand-Up”.

I 2013 blev Mark vært på morgenprogrammet ”Vågn Op” på radiostationen The Voice.

I 2014-2016 får Marks sketches for alvor fart på de sociale medier. I 2016 blev han nomineret til ‘Årets Talent’ ved ZULU Comedy Galla og i 2017 vandt han prisen for ‘Årets Webstar’ ved ZULU Awards 2017.

Siden 2018 har han været medvært sammen med Lasse Rimmer på TV2’s seerhit ”Stormester” i hele tre sæsoner, og en fjerde sæson er på vej.

Mark le Fêvre debuterede i 2019 med onemanshowet BØVL. Showet solgte 20.000 billetter, og fik en seks-stjernet anmeldelse med ordene ”Veloplagt, veldrejet og skarpt”. Han blev nomineret som ”Årets Komiker” til Zulu Comedy Galla i 2019 – en fantastisk start på karrieren.

”Og mit kommende show bliver heller ikke så tosset endda” – siger Mark le Fêvre.

Mark le Fêvres nye onemanshow HELDIG kan opleves i Musikhuset Esbjerg til november 2021.

 

Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu bøfsandwich med kartoffelbåde og brun sovs.

Spisningen begynder kl. 17:00.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Pris: 260 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 3. Marts 2022 19:00 - 3. Marts 2022 21:30
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere