Mark Le Fêvre

3. Marts 2022 19:00 - 3. Marts 2022 21:30

Mark Le Fêvre vender tilbage til Musikhuset Esbjerg med sit spritnye onemanshow HELDIG

NY DATO: Showet er flyttet fra den 6. november 2021 til den 3. marts 2022. Billetkøbere er kontaktet. 

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skidemeget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Idéen til det nye onemanshow HELDIG tog faktisk sit udspring i Mark le Fêvres seneste show BØVL, som han debuterede med i 2019, hvor han arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”.

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på tv, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft. ”Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med” – siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

 

Vidste du det om Mark le Fêvre?

Mark le Fêvre begyndte at lave comedy i 2010 i Aarhus, hvor han brugte en stor del af sin tid på stand-up scenerne. I 2012 vandt han ”Danish Open i Stand-Up”.

I 2013 blev Mark vært på morgenprogrammet ”Vågn Op” på radiostationen The Voice.

I 2014-2016 får Marks sketches for alvor fart på de sociale medier. I 2016 blev han nomineret til ‘Årets Talent’ ved ZULU Comedy Galla og i 2017 vandt han prisen for ‘Årets Webstar’ ved ZULU Awards 2017.

Siden 2018 har han været medvært sammen med Lasse Rimmer på TV2’s seerhit ”Stormester” i hele tre sæsoner, og en fjerde sæson er på vej.

Mark le Fêvre debuterede i 2019 med onemanshowet BØVL. Showet solgte 20.000 billetter, og fik en seks-stjernet anmeldelse med ordene ”Veloplagt, veldrejet og skarpt”. Han blev nomineret som ”Årets Komiker” til Zulu Comedy Galla i 2019 – en fantastisk start på karrieren.

”Og mit kommende show bliver heller ikke så tosset endda” – siger Mark le Fêvre.

Mark le Fêvres nye onemanshow HELDIG kan opleves i Musikhuset Esbjerg til november 2021.

 

Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu bøfsandwich med kartoffelbåde og brun sovs.

Spisningen begynder kl. 17:00.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 120 - 260 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 3. Marts 2022 19:00 - 3. Marts 2022 21:30
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort