Martin Brygmann med band & Danmarks Underholdningsorkester

2. Marts 2018 20:00

 

Martin Brygmann er én af landets mest anerkendte komponister og har stået bag flere kæmpehits. Nu sender han sit første soloalbum på gaden og gæster samtidig Musikhuset

Som komponist og sangskriver har Martin Brygmann i 20 år leveret musik til andre kunstnere, til film, tv og teater og ofte på tværs af de kunstneriske genrer. Trods denne solide musikalske erfaring er det først nu, at han udgiver sin første soloalbum, Bates Delight.

I forbindelse med udgivelsen tager Martin Brygmann på turné med Danmarks Underholdningsorkester samt albummets rytmegruppe med den svenske arrangør Pål Svenre i spidsen.

Udover sange fra det nye album vil koncertrepertoiret bestå af nye arrangementer af Martin Brygmanns mange store hits: Vent på mig, En kort en lang, Ud i det blå, Jeg er for kendt og mange flere.

Martin Brygmann binder aftenen sammen med historier om, hvad der driver ham, anekdoter og fortællinger om sangenes tilblivelse.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19.30.

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og øvrige publikummer og derfor ikke er tilladt.

 

 

  • Priser: 327 - 430 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 2. Marts 2018 20:00
  • Kategori: Andet, Koncert, Studierabat
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her