Mew med Danmarks Underholdningsorkester

9. Februar 2022 20:00

Mews symfoniske univers når nye højder, når den skelsættende dansk rock-trio til februar giver koncert i Musikhuset Esbjergs Koncertsal med en række af landets ypperste klassiske musikere

Gennem et kvart århundrede har danske Mew markeret sig som et af de mest nyskabende og skelsættende bands – både herhjemme og internationalt. Og som livenavn er bandet kendt for at bryde med de vante rammer og skabe nye rum for store musikalske øjeblikke.

Det sker igen i begyndelsen af 2022, når Mew i selskab med Danmarks Underholdningsorkester gæster Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg. Sammen vil de to orkestre nemlig dykke ned i Mews perlerække af symfoniske kompositioner og tilføre ny magi til det imponerende bagkatalog.

Der er tale om en særdeles sjælden mulighed for at opleve trioens enestående og storladne musikalske univers, når det nu – fem år efter de to udsolgte konceptkoncerter 60 Minutes of Mew med Copenhagen Phil – bliver udfoldet og udforsket på ny i samspil med en række af landets ypperste klassiske musikere.

2022 markerer 25-året for Mews albumdebut A Triumph For Man. Det helt store gennembrud kom med mesterværket Frengers fra 2003, der indeholdt singler som Am I Wry? No, Snow Brigade og den næsten ni minutter lange og gåsehudsfremkaldende Comforting Sounds.

Mew er et kompromisløst og grænsesøgende band, der på forunderlig vis formår at skabe musik, der på en gang er skrøbelig og fin, overjordisk, fængende og progressiv.

Mew består af sanger Jonas Bjerre, trommeslager Silas Graae og bassist Johan Wohlert. Bandet har udgivet i alt ni studiealbums, heriblandt And The Glass Handed Kites, som bandet tidligere på måneden bragede ud over et totalt udsolgt KB Hallen ved en 15-års jubilæumskoncert for det ikoniske album.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort