Michael Falch

18. Februar 2023 20:00

Glæd dig til fantastisk koncertoplevelse, når Michael Falch indtager Esbjerg og får scenen i Musikhuset til at gynge

Efter et højspændt år med MALURTs gnistrende rock og store show på bandets definitive afskedsturné, fortsætter Michael Falch i 2023 ene mand ud på en akustisk solotur Ene mand – og han lægger selvfølgelig vejen forbi Esbjerg.

Det er ved at være nogle år siden, han gjorde det sidst, for inden MALURT-eventyret turnerede han både med DÉT BAND og med sin poetiske trio.

I foråret 2023 pakker han atter sine akustiske guitarer og drager på en omfattende turné, der bringer ham til Musikhuset Esbjerg.

Michael Falch kommer med livshistorier og sange, der nu på 5. årti giver deres særlige vinkler på menneskers vilkår og følelser her i vores land uden høje bjerge.

Falchens solokoncerter er berømmede for deres enestående nærvær, og selv om den garvede performer nu skruer helt ned for den fysiske vildskab på scenen, kommer der ikke til at mangle intensitet. Michael Falch har nemlig et sangkatalog, der hører til blandt Danmarks mest betydningsfulde. Samtidig har han gennem årene styrket sin klangbund i et forfatterskab, der efterhånden er oppe på seks dybt personlige bogudgivelser.

Michael Falchs soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: 
Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

  • Priser: 120 - 375 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 18. Februar 2023 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort