Michael Learns to Rock

18. Januar 2020 20:00

 

Med 10 millioner solgte album er Michael Learns to Rock det næstmest sælgende danske band nogensinde. Nu gæster trioen Musikhuset Esbjerg

Da Michael Learns to Rock udsendte deres debutalbum i 1991 med singlen The Actor, blev det århusianske popband på øjeblik superstjerner. Inden længe spillede de fire medlemmer udsolgte stadionkoncerter over hele verdenen – ikke mindst i Asien.

Siden dengang har bandet, der i dag er en trio, udsendt yderlige otte album, senest i 2018, og solgt intet mindre en 10 millioner album på verdensplan. Dermed er Aqua det eneste danske band, der har overgået Michael Leans to Rock i pladesalg på verdensplan.

 

 

Foråret kommer tidligt i 2020

Det er efterhånden blevet den mest faste og kære tradition for Michael Learns to Rock at tage en tur rundt i Danmark, når foråret kommer. Michael Learns to Rock elsker at spille i Danmark og har altid svært ved at vente på forårets komme. Derfor har bandet besluttet, at foråret kommer tidligt I 2020, hvor de indtager Musikhusets Koncertsal til januar.

Her vil Micheal Learns to Rock både spille de bedste sange fra 2018-albummet Still og en lang række af de mange store hits fra bandets lange karriere.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort