Midt om natten

Midt om natten

5. Februar 2020 20:00 - 8. Februar 2020 20:00

En af de senere års største musicalsucceser, Midt om natten, med alle Kim Larsens største hits genopstår i ny udgave – med Danmarkspremiere i Musikhuset Esbjerg

Musicalen Midt om natten, der er baseret på filmklassikeren af samme navn og som indeholder en række af Kim Larsen og Gasolin’s største hits, spillede i 2018 for fulde huse og blev set af mere end 150.000 begejstrede publikummer.

Nu vender Midt om natten tilbage i en opdateret version – og det bliver med Danmarkspremiere i Musikhuset Esbjerg.

Den nye udgave af Midt om natten lægger sig endnu tættere op ad den originale handling i biografsuccessen med Kim Larsen, Erik Clausen og Birgitte Raaberg. Der er således udsigt til et skønt og rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle de andre skæve eksistenser fra fristaden Haveje.

 

Alle de store hits fra Kim Larsen og Gasolin’

Midt om natten indeholder naturligvis alle de store hits fra filmen, som Papirsklip, Haveje, Susan Himmelblå og Tik tik, men i musicalversionen bliver lydsporet krydret med en lang række andre af Kim Larsen og Gasolin’s bedste sange, blandt andre Langebro, Kvinde min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med.

I Midt om natten befinder vi os i København i 1980’erne. Det er en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomster.

Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre den lille fristad Haveje. Haveje bygger på drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed.

Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter Susan Himmelblå det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.

 

 

Solide kræfter på opgaven

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes producenterne igen at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere.

Holdet tæller blandt andre Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv.

Anmelderroste Troels Malling tager en tur mere som den veltalende charmør Arnold. Derudover kan publikum blandt andre opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles og rockerlederen samt et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 medvirkende.

Det bliver det unge musicaltalent Lea Thiim Harder, kendt fra musicalsucceser som The Book of Mormon og Terkel The Motherfårking Musical, der skal løfte arven efter Birgitte Raaberg, som udødeliggjorde rollen som Susan Himmelblå i filmen. Lea Thiim Harder var i øvrigt med på rollelisten i Kærlighed ved første hik – the Musical , der i november 2018 kunne opleves her i Musikhuset.

 

 

Spis på restaurant Den Gyldne Reje

I forbindelse med forestillingerne, forvandler vi Musikhusets foyer til Haveje og inviterer dig inden for i restaurant Den Gyldne Reje. Her kan du købe en lækker buffet for bare kr. 225,-. Du bestiller spisning, når du køber din billet.

Menuen består af:

 • Ananasring med hønsesalat
 • Rejecocktail
 • Kuvertbrød og smør
 • Glaseret skinke og kalvesteg stegt som vildt
 • Hasselback kartoffel
 • Flødekartofler
 • Glaseret perleløg
 • Salatbuffet
 • Citronfromage
 • Æblekage

 

Få de bedste pladser og den store VIP-oplevelse

Vil du have de bedste pladser i salen til Midt om natten, og vil du samtidig have lidt ekstra forkælelse i forbindelse med forestillingen? Så har du muligheden nu.

Midt om natten-VIP-pakken indeholder billet til et af de bedste sæder i salen, en boblende velkomstdrink, fri bar i pausen (inkl. drikkevarer og snacks), fri garderobe samt en goodiebag (inkl. program og andre gode sager).

Sådan gør du:

Du får den fulde VIP-oplevelse ved at vælge pladserne på række 5-7 i midten af salen. Pladserne har betegnelsen “PG O”.

 

Tilmeld dig begivenheden på Facebook

Hvis du tilmelder dig begivenheden Midt om natten på Musikhuset Esbjergs Facebook-side, bliver du notificeret om nyheder om forestillingen. Og så kan alle dine venner også se, du har sikret dig billet til musicalen med de mange skønne Kim Larsen-numre.

 

Holdet bag Midt om natten

Skuespillere: Gustav Wolter, Troels Malling, Allan Mortensen, Jimmy Jørgensen, med flere – samt band og stort ensemble

Manuskript: Heinrich Christensen baseret på filmmanus af Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen

Instruktion: Heinrich Christensen

Scenograf og kostumedesign: Marie í Dali

Koreograf: Peter Friis

Kapelmester: Joakim Pedersen

Executive kreativ producent: Thomas Langkjær

Produktion: Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation

 

Hele Danmarks spillemand hyldes

I 1968 blev Kim Larsen folkeskolelærer, og kort efter dannede han sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg gruppen Gasolin’. Siden overtog Søren Berlev trommestikkerne.

Gasolin’ udgav 12 album i perioden fra 1969 til opløsningen i 1978.

I 1973 udgav Kim Larsen sin første soloplade med titlen Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon.

Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin’, Bellami og Kim Larsen & Kjukken har gjort ham til folkeeje. Sange som Køb bananer, Rabalderstræde, Som et strejf af en dråbe er kendt og elsket af de fleste.

Kim Larsen var medforfatter til filmen Midt om natten fra 1984, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Med 922.000 solgte biografbilletter er filmen blandt de mest sete danske biograffilm nogensinde. Albummet Midt om natten, der udkom året før filmen, er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer. Det er musikken herfra, krydret med andre af de største Kim Larsen- og Gasolin’-hits, som igen udgør musiksiden i musical-versionen. Det er fortsat det bedst sælgende danske album nogensinde.

 

Det praktiske

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

 • Priser: 385 - 845 DKK
 • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
 • Spilleperiode: 5. Februar 2020 20:00 - 8. Februar 2020 20:00
 • Kategori: Musical
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort