Mig & Ulf

2. Marts 2018 19:30

 

Oplev Flemming Jensen og stortalentet Amalie Fjeldmose i et nyt dansk lystspil, hvor ældrebyrden møder iPad-generationen

Flemming Jensen og Ulf Pilgaard har ikke arbejdet sammen, siden de spillede Sherlock Holmes og Dr. Watson i 1985. Men nu har Flemming skrevet et helt nyt lystspil til dem – faktisk en musical! En samfundssatirisk handling snor sig muntert og skarpt frem mellem deres forskellige succeser gennem karrieren. Ikke så lidt af en repertoire-basker!

Flemming havde en helt klar aftale med Ulf, men Ulf dukker ikke op. Så i sidste øjeblik må Flemmings niece, den unge Amalie, springe ind og spille Ulfs rolle – i Ulfs kostumer. Det er ikke helt nemt for en ikke særligt høj, 25-årig pige at tumle med Ulf Pilgaards sketcher og dialoger, så hun finder på sit eget stof – og Flemming er ved at fortvivle!

Mig & Ulf er nyt dansk lystspil af og med Flemming Jensen, der tidligere har stået bag succeserne Spindoktor og Mogens og Mahmoud, og med stortalentet Amalie Fjeldmose, der spillede titelrollen i Skammerens datter på Østre Gasværk.

Forfatter: Flemming Jensen

Instruktør: Lars Knutzon

Produktion: Aveny-T

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Varighed: Ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 230 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 2. Marts 2018 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her