Mixdouble

2. April 2019 19:30

 

Absurd og tragikomisk forestilling om ægteskab, venskab og badminton

Hver torsdag mødes to ægtepar og spiller badminton. Det er en tradition, de fire prioriterer højt. Badminton er et frirum, en mulighed for motion, hyggeligt samvær med gode venner og en fin måde at lave noget sammen på som mand og kone.

Sådan burde det i hvert fald være. Men i takt med, at fjerboldene flyver over nettet, frem og tilbage, og sveden drypper, falder maskerne, og sandhederne om personerne, deres relationer og ikke mindst deres manglende evne til at sætte andre end dem selv først, vælter frem.

Mixdouble er splinternyt drama udviklet gennem Det Kongelige Teaters tiltag for ny dansk dramatik, KGL Dansk. Dramatiker Lærke Sanderhoff blev i sidste sæson Reumertnomineret for Lev menneske og har tidligere skrevet Klumpfisken, der først var et succesfuldt teaterstykke og derefter blev en rost spillefilm.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfatter: Lærke Sanderhoff

Instruktør: Stine Schrøder Jensen

Medvirkende: Esben Dalgaard, Christine Exner, Maria Rich og Morten Brovn (afløser Mads Rømer Brolin-Tani)

Produktion: Det Kongelige Teater

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M.