Modne damer i badekåbe

Modne damer i morgenkåbe

12. Marts 2020 19:30

En forrygende spa-komedie med opsang, eftertanke og nedsunken forfod

Vi er på spaen The Oasis, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred, balance og selvforkælelse. Men det varer nu ikke så længe. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60-års-fødselsdag. Det er Nora, der fylder rundt, og hun har inviteret pigerne på wellness-ophold, en weekend med bløde badekåber, ansigtsmasker og en afsluttende gourmet-middag. Der i idyllen vender kvinderne de spørgsmål, der melder sig, når man har overstået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken.

Hvordan kan det være, at man engang var ”for meget” – men nu er der ingen, der ser én mere? Er der et liv efter de 60 år? Og ikke mindst: Er der et sex-liv? Hvad snakker man om, når man har været gift i 35 år? Og hvor meget filler skal der sprøjtes i overlæben, før den skal have sit eget CPR-nummer?

Forfatter: Ann Mariager
Instruktør: Pia Rosenbaum
Medvirkende: Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Stougaard
Produktion: Landsteatret

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort