Modne damer i morgenkåbe

13. September 2020 19:30

En forrygende spa-komedie med opsang, eftertanke og nedsunken forfod

Vi er på spaen The Oasis, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred, balance og selvforkælelse. Men det varer nu ikke så længe. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60-års-fødselsdag. Det er Nora, der fylder rundt, og hun har inviteret pigerne på wellness-ophold, en weekend med bløde badekåber, ansigtsmasker og en afsluttende gourmet-middag. Der i idyllen vender kvinderne de spørgsmål, der melder sig, når man har overstået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken.

Hvordan kan det være, at man engang var ”for meget” – men nu er der ingen, der ser én mere? Er der et liv efter de 60 år? Og ikke mindst: Er der et sex-liv? Hvad snakker man om, når man har været gift i 35 år? Og hvor meget filler skal der sprøjtes i overlæben, før den skal have sit eget CPR-nummer?

Forfatter: Ann Mariager
Instruktør: Pia Rosenbaum
Medvirkende: Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Stougaard
Produktion: Landsteatret

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 120 - 270 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 13. September 2020 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere