Mødre

19. Oktober 2020 19:30

Mødre er et comedyshow i babyformat, der endevender de mange spørgsmål, følelser, glæder og frustrationer, moderskabet bringer med sig

Fire meget forskellige kvinder mødes i et arrangeret voksenvenskab med omdrejningspunkt i den ene ting, de har til fælles: at de netop er blevet mødre.

Mødre er en humoristisk, filterfri tour de force gennem det moderne moderskab. Det er en forestilling om amning, bleskift, søvnunderskud, ulvetime, om tørlagte perioder i soveværelset, om perfektionisme og om konkurrencerne om at være den bedste mor og have det barn, der gør de største fremskridt.

Mødre er skrevet af fire af landets mest fabelagtige forfatterinder, stykket er instrueret af Christina Exner, og på scenen står fire fantastiske skuespillerinder.

Skuespiller Lykke Smed fandt på idéen til Mødre og er selv én af de fire kvinder, du kan opleve på scenen i Musikhuset.

Mødre handler om moderskabet i alle dets afskygninger. Om ammehjerner, der går i stå, om den evige konkurrence blandt nutidens ”perfekte” mødre. Hvis baby kan kravle? Og hvem har medbragt hjemmelavet quinoa-mango-knækbrød? Er det normalt at være mere forelsket i sit barn end i sin partner? Og hvordan genoptages sexlivet med en ny krop, der bedst af alt kan sammenlignes med en dragtpose, som den gamle krop ville kunne opbevares i? Emner som er tabu hos mange, er i fokus i Mødre, og vi glæder os til at præsentere publikum for en forestilling med bid og ærlige holdninger og ikke mindst humor,” siger Lykke Smed.

Forestillingen har spillet to sæsoner for fulde huse på Folketeatret i København. Nu bringer hele holdet af stærke kvinder og mødre forestillingen til Musikhuset Esbjerg.

Idé og koncept: Lykke Sand
Forfattere: Christina Sederqvist, Julia Lahme, Mette Marie Lei Lange og Anna Bro
Instruktion: Christine Exner
Medvirkende: Szhirley, Lykke Sand, Julie R. Ølgaard og Sara Møller Olsen
Produktion: Louise Schouw Teater og Folketeatret

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 1 time og 20 min. uden pause

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere