Morten Wichmann

18. Januar 2020 20:00

Morten Wichmann er tilbage med sit nye onemanshow ’GANGSTA’, som han gæster Musikhuset med til januar 2020 – et show om stoffer og damer, og andre ting en bleg og kikset komiker som Wichmann ikke har forstand på

Gris & Grin er MHE Comedy Clubs koncept, hvor du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum. Bestil spisning, når du køber billet

Morten Wichmann er en skarp live komiker. Det beviste han med sit første onemanshow ’Morten Wichmann Gør Sin Ting’ fra 2015, der spillede for udsolgte sale landet over. Dengang handlede showet om at føle sig som en gangsterrapper, når man i virkeligheden er en bleg og kikset dansk komiker. I det nye år vender han tilbage i samme stil, når han indtager Musikhuset med showet ’GANGSTA’.

Siden sin debut som komiker i 2007 har Morten Wichmann etableret sig som en af de mest indflydelsesrige komikere på den danske comedyscene. Hans første stand-up optræden resulterede i en andenplads ved DM i stand-up, og han fik for alvor opmærksomhed blandt de danske comedyfans efter sin deltagelse i ’Comedy Fight Club: Sæson 4 – Det Nye Kuld’.

Hans populære podcast ’Fup i Farvandet’ med komikerkollegaen Mikkel Malmberg blev nomineret til en ZULU Award i 2017, og han har sideløbende været en særdeles populær jokeforfatter til store satiriske Tv-shows som ’Dybvaaaaad!’ og Jonatan Spangs ’Tæt på Sandheden’. Wichmann selv har efterhånden også en del skærmtid på CV’et, hvor han blandt andet har medvirket i ’Nørgaards Netfix’ og ’Stand-up uden grænser’.

Nu er Wichmann igen parat til at angribe live-disciplinen. Han har senest delt turen rundt på de danske landeveje med kollegaerne Martin Nørgaard, Torben Chris og Michael Schøt med satireshowet ’Rage Against The Mainstream’. I april 2019 gæstede han Musikhuset, da han var med på FBI Comedy Tour, hvor han sammen med blandt andre Mikkel Klint Thorius optrådte for en udsolgt Mødesal i Musikhuset. I 2020 kan du opleve ham igen i Esbjerg, når han lægger vejen forbi med sit nye onemanshow ’GANGSTA’ i hele landet.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

  • Pris: 205 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Mødesal
  • Spilleperiode: 18. Januar 2020 20:00
  • Kategori: Comedy, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort