Musikhusets orienteringsløb

1. Juli 2019 10:00 - 19. Juli 2019 15:00

GRATIS: Musikhuset giver dig og din familie eller venner mulighed for at gå på opdagelse i Sydvestdanmarks største kulturhus på en sjov og anderledes måde

 

Alle hverdage i uge 27, 28 og 29 mellem kl. 10 og kl. 15. Varighed: ca. 1 time.

OBS: Det kræver ikke billet at deltage i arrangementet. Se venligst bort fra knappen “køb billet”, der fejlagtigt vises, når du besøger vores hjemmeside på en smartphone.

 

I sommerferien inviterer Musikhuset Esbjerg for første gang indenfor til orienteringsløb. Her får du og din familie eller dine venner lov til at opleve de hellige haller, komme bag kulisserne og udforske de områder af huset, der normalt ikke er tilgængelige for offentligheden.

Orienteringsløbet er gratis at deltage i, og det giver jer en unik mulighed for at opleve Sydvestdanmarks største kulturhus på en måde, I ikke er vant til. Samtidig kam I også lære en masse om husets historie og arkitektur.

Som i ethvert godt orienteringsløb foregår løbet i Musikhuset således, at I får et kort udleveret, og herefter skal I finde de poster, der er lagt ud. I Musikhusets orienteringsløb gemmer der sig små historier og spørgsmål ved posterne. Ved at svare rigtigt på spørgsmålene er I med i konkurrencen om et gavekort til Musikhuset Esbjerg og indgangsbilletter til Esbjerg Kunstmuseum.

Orienteringsløbet er for alle – unge som gamle, esbjergensere som turister. Dog går ruten rundt i Musikhuset op og ned ad trapper og gennem lange gange, så man skal være godt gående for at kunne gennemføre løbet.

 

Sådan gør I

Orienteringsløbet foregår alle hverdage i uge 27, 28 og 29 (1.-19. juli) mellem kl. 10 og kl. 15. Det tager ca. 1 time at gennemføre.

Løbet begynder i Musikhusets Hovedfoyer. Her finder I en stand med info, og I finder samtidig den brochure, I skal tage med jer for at kunne gennemføre turen gennem Musikhuset. I brochuren er ruten, I skal følge, beskrevet, og brochuren indeholde også de spørgsmål, I skal besvare undervejs.

Rigtig god fornøjelse.

  • Spilleperiode: 1. Juli 2019 10:00 - 19. Juli 2019 15:00
  • Kategori: Andet, Gratis