My Eiba

21. Oktober 2022 19:30

Som en del af Festival 2022 præsenterer Den Ny Opera koncerten My EiBa – et spændende musikalsk og visuelt samlingspunkt

My Eiba er et remix mellem moderne, elektronisk musik, folke-/renæssance-/ barokmusik, improvisation og video-projiceringer i det rum koncerten opføres i. Koncerten bevæger sig fra det uendeligt smukke til det udfordrende og vilde og leger gerne med vores forestillinger om tid, resonans og rum. 

Koncerten indledes (kl. 19.30) med et glas vin og en snack i Hovedfoyeren. Her vil violinisten Bjarte Eike fortælle lidt om, hvad My EiBa-projektet går ud på. 

Bjarte Eike og Jon Balke har altid haft et stærkt forhold til visuel kunst, og tænker ofte deres egen musik i billeder. Tone Myskja’s smukke og dynamiske videokunst, som hun projicerer live sammen med Balke og Eikes musik tilfører en ekstra sanselig dimension til musikken. 

Inddragelsen av Tone Myskja og udvidelsen fra duoen EiBa til trioen My EiBa lå i en helt naturlig forlængelse af Balke og Eikes nære musikalske samarbejde de seneste 20 år, hvor de har været involveret i hinandens signaturprojekter, fx i Balkes ”Siwan” og ”Magnetic North”, og i Eikes ”Barokksolistene” 

Som med alle andre projekter disse to er involveret i, er det vigtigt at præsentere musik som på samme tid er både legende, spontan og kompleks, tidløs og nutidig. 

Musik av bl.a. J.S. Bach, Biber, Pandolfi, Holborne, Balke, Eike og traditionel skandinavisk folkemusik.


Medvirkende

Jon Balke – flygel, synth, lydarkitektur, percussion
Tone Myskja – live videodesign
Bjarte Eike – violin, hardangerfele, live effekter 

Koncerten er en del af Den Ny Operas FESTIVAL 2022 

Prisen er 165,00 kr. inkl. vin og snack. Der kan købes partoutkort til hele festivalen lige her


Det praktiske

Arrangør: Den Ny Opera
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

  • Pris: 165 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 21. Oktober 2022 19:30
  • Kategori: Opera/Operette
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort