Når katastrofen rammer

22. Oktober 2022 20:00

Glæd dig til et underholdende og oplysende show om alt det, der kan slå os ihjel – med gode råd og tips til, hvordan vi alligevel overlever, når Anders Lund Madsen og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg gæster Musikhuset med deres spritnye liveshow Når katastrofen rammer

Historiker og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg er en guldgrube af fakta, råd og anekdoter, og Anders Lund Madsen er bare virkelig meget nysgerrig (og en smule bekymret), når de to mænd for første gang optræder sammen på en scene i danmarkshistoriens første og største show om alt det, der kan gå galt.

Vi er med i cockpittet, førerhuset og brandbilen, når katastrofen rammer, og lærer om menneskelige fejl og teknologiske svagheder.

I showets første del får publikum historierne om verdens ti fedeste katastrofer i formatet kendt fra hit-podcasten Fyrre fede katastrofer. Anden del zoomer ind på lokalområdets katastrofehistorie og risikoprofil: Hvordan ser det egentlig ud med f.eks. oversvømmelser, kemiske fabrikker og risiko for vildt vejr i tilhørernes nærområde?

Endelig får du masser af gode råd med hjem til, hvad du skal gøre og ikke gøre, når katastrofen rammer én selv en dag.

For det gør den jo. Lad os nu være ærlige. Og derfor skal du ikke spørge dig selv, om du har råd til at opleve Dahlberg & Madsens show Når Katastrofen Rammer. Du skal derimod spørge dig selv, om du har råd til IKKE at have oplevet Dahlberg & Madsens show, når katastrofen rammer.


Den lokale katastrofeforsker

Rasmus Dahlberg er cand.mag. i historie og Ph.D. i katastrofevidenskab. Har skrevet bøger om beredskab og katastrofer gennem to årtier og har forsket i bl.a. krydstogtskibsulykker i Arktis, sammenbrud af Øresundsforbindelsen og store miljøkatastrofer. Skrev scenarierne til de nationale krisestyringsøvelser i 2015 og 2017 for Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet. Lektor ved Forsvarsakademiet – og kendt som ”katastrofehistorikeren” fra utallige foredrag, tv-programmer, podcasts og radioudsendelser.

Rasmus er bosat i Esbjerg, arbejder i København og kører rigtig meget i tog. Ikke decideret prepper – men naturligvis altid forberedt på det værst tænkelige.


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Vejledende sluttidspunkt: Kl. 22:00

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort