Neighbours & Friends

26. Oktober 2019 19:30

 

Neighbours & Friends – med Helge Engelbrecht som forsanger – sætter takter og toner og inviterer indenfor til både nye og velkendte sejlersange, når de går i land i Musikhuset Esbjerg.

Det er så sandt, som det bliver sunget! El´ve mand ombord! Sådan lyder det i én af vore sange, og sådan bliver det også, når vi til efteråret sætter sejl til endnu en koncerttur landet rundt”, fortæller ankermand i Neighbours & Friends, Helge Engelbrecht fra hovedkontoret i Mariehaven i Ansager.

I Marstal er skonnerten Bonavista hjemmehørende. Her starter historien, og det er ganske vist!
Bonavista blev bygget i Marstal på Ærø i begyndelsen af forrige århundrede og søsat i 1914. Skonnerten sejlede som én blandt flere end 100 træskibe til Canada på Newfoundland-ruten og havde sin sidste tur i 1926. I år 2000 blev Bonavista opkøbt af Nationalmuseet og er siden blevet restaureret og fremstår i dag som for mere end hundrede år siden. Det er der skrevet masser af sejlerhistorie om – og nu også sang og musik.

Vi glæder os til at møde publikum igen – også ved efterårstid. Sidste år holdt vi pause, men nu er vi klar igen, og denne gang bliver det blandt andet med en god portion nyskrevne sejlersange. Der bliver selvfølgelig også bundet et par sløjfer af vores mere kendte sange. Som altid bliver det humørfyldt, levende og med god energi. Jeg tør godt love, at publikum har noget at glæde sig til”, slutter Engelbrecht, der i år på hjemmebanen i Ansager kan fejre 20-års jubilæum.

Find din indre sejler frem, når Neighbours & Friends går i land i Musikhuset.

Arrangør: Musikgalleriet

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart. Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 395 - 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 26. Oktober 2019 19:30
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M.