Niels Hausgaard

17. Oktober 2020 19:30

En af Danmarks helst store entertainere, Niels Hausgaard, indtager i foråret 2020 Musikhuset Esbjergs Koncertsal med sit nye show, Du ved, hvad jeg mener…

OBS: Showet flyttes fra den 2. april til den 17. oktober. Du finder mere information om Musikhuset Esbjerg og coronavirus her

Grundet coronavirus har Musikhuset Esbjerg og Niels Hausgaard i samråd besluttet at flytte showet. Alle billetkøbere har fået direkte besked på mail og/eller sms.

Niels Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt med publikum, han opnår.

Niels Hausgaard har turneret landet tyndt siden 1972 og spiller ligeså gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige og så videre, og så videre. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Niels Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det, der kan betegnes som vores fælles skæbne, for eksempel religion og politik, samfundsforhold i det hele taget.

Det skal vi tale om, det er fundamentet i et demokrati. Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre, mener Niels Hausgaard.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart

Varighed: Ca. 2 timer og 25 minutter inkl. pause
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 295 - 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 17. Oktober 2020 19:30
  • Kategori: Comedy, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere