Niels Hausgaard

19. Februar 2020 19:30 - 2. April 2020 19:30

En af Danmarks helst store entertainere, Niels Hausgaard, indtager i foråret 2020 Musikhuset Esbjergs Koncertsal med sit nye show, Du ved, hvad jeg mener…

OPDATERING, 1. november, kl. 10:50: Grundet stor efterspørgsel på showet den 19. feb. 2020, har vores hjemmeside haft problemer med at følge med. Vi har netop sat et ekstra show i salg, den 2. april 2020. Vi beklager, hvis du har haft problemer med at købe billet. Ring evt. til vores billetudbyder, Billetten, på telefon 76 10 90 10, hvis hjemmesiden forsat skulle give dig problemer.

Niels Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt med publikum, han opnår.

Niels Hausgaard har turneret landet tyndt siden 1972 og spiller ligeså gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige og så videre, og så videre. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Niels Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det, der kan betegnes som vores fælles skæbne, for eksempel religion og politik, samfundsforhold i det hele taget.

Det skal vi tale om, det er fundamentet i et demokrati. Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre, mener Niels Hausgaard.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 325 - 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 19. Februar 2020 19:30 - 2. April 2020 19:30
  • Kategori: Comedy, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort