Niels Roos – Manden de kaldte Niarn

22. Februar 2019 20:00

 

I begyndelsen af 2019 tager Niels ” Niarn” Roos på turné med sit nye underholdningsshow Manden de kaldte Niarn, hvor han kombinerer musik og historiefortælling fra et liv som musiker og misbruger

Du kender Niels Roos som den aalborgensiske rapper Niarn, der står bag hits som Dobbelt A og Antihelt. For fem år siden droppede Niels karrieren som Niarn, efter han var døden nær af sit massive alkohol- og stofmisbrug.

Niels har dog kun lagt Niarn, og ikke musikken, på hylden, og er nu tilbage med et underholdningsshow, der kombinerer musik og historiefortælling.

Udover indlevelsesrige og humoristiske historier indeholder showet også både nye, såvel som ældre musiknumre krydret med anekdoter om Niels’ tid på toppen af hitlisterne og forrest i baren.

Med sig på scenen har Niels de to musikere og brødre Eirikur og Heini Corfitz, der tidligere var en del af det dansk/færøske punkband The Dreams, som Niarn ved flere lejligheder har arbejdet sammen med.

Hvis du er Niarn-fan, var det for ti år siden, eller bare er glad for musik og gode historier fra et indholdsrigt – og til tider vanvittigt – liv som rap-stjerne, så er dette et show, du helt sikkert ikke vil gå glip af.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl.19:30.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Pris: 225 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 22. Februar 2019 20:00
  • Kategori: Foredrag, Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M.