No More Jacks

28. Maj 2019 14:00

 

Efter ti år i selskab med Four Jacks’ vidunderlige musik er det tid til forandring for de fire musikalske venner Rossen, Lohmann, Asholt og Heick, der kaster sig over klassiske udenlandske hits

OBS: Billetprisen på kr. 225,- er inklusiv gebyr på kr. 30,-

Four Jacks stoppede samarbejdet i 1964 og overlod scenen til andre kunstnere, som skabte nye, fantastiske ørehængere, hvoraf mange er blevet evergreens.

Det er disse store hits, de fire venner Stig Rossen, Jesper Lohmann, Keld Heick og Jesper Asholt nu tager under kærlig behandling og fyrer af i kapelmester Peder Kragerups velklingende, firestemmige arrangementer. Som altid serveres musikken indpakket i charme, humor og kærlige drillerier, og med et fantastisk orkester bag kvartetten.

Rossen, Lohmann, Heick og Asholt fortsætter der, hvor Four Jacks slap, og de leger med tanken om, hvad ville de have kastet sig over, hvis de havde forsat samarbejdet? Hvilke store udenlandske hits ville de have udødeliggjort i danske Four Jacks-udgaver?

De fire gutters musikalske leg spænder lige fra en børnesang af Halfdan Rasmussen til megahittet Can ́t Take My Eyes Off You med Four Seasons, og selvfølgelig runder de også et par af Otto Brandenburg og John Mogensens store hits.

Der er lagt op til en herlig eftermiddag i Musikhusets Koncertsal.

Arrangør: Danske Seniorer

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 13:30.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og der derfor ikke tilladt

  • Priser: 190 - 225 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 28. Maj 2019 14:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M.