Nøddeknækkeren

4. December 2017 19:00

 

Bolshoi-koreograf Yori Grigorovich står bag denne fejende flotte udgave at Tjajkovskijs klassiske juleballet

Det bliver eventyrligt, dramatisk og fantastisk smukt, når Nationalballetten fra Moldova gæster Musikhuset med Nøddeknækkeren.

Nøddeknækkeren, der blev skrevet af Piotr l. Tjajkovskij i 1892 på baggrund af Alexandre Dumas’ fortælling af samme navn, er historien om den lille Marie, der får en magisk nøddeknækkerdukke i julegave og tilbringer en dramatisk nat i Juletræernes kongerige.

Bag opsætningen står den anerkendte koreograf Yuri Grigorovich, der i 1998 kom fra Bolshoi Balletten i Moskva til Nationalballetten i Moldova for at iscenesætte sin version af Nøddeknækkeren. Siden da har Nationalballetten turneret verden rundt med Grigorovichs udgave af balletklassikeren, og nu gæster de Musikhuset.

Optakt: Musikhuset arrangerer optaktsforedrag med Per Günther inden forestillingen. Der er gratis adgang, men deltagelse kræver billet, som kan afhentes i Musikhusets billetcenter. Optakten begynder 45 minutter inden forestillingen. Antallet af pladser er begrænset.

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 18.30

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 310 - 445 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 4. December 2017 19:00
  • Kategori: Abonnement, Ballet
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her