Nothing ’bout me

23. Februar 2021 19:30

Stings sangskat danner klangbund for denne musikalske forestilling om kærligheden i alle dens afskygninger

Kærligheden er altoverskyggende og har uendeligt mange former, men uanset hvor tætte vi bliver, og hvor længe og intenst vi er sammen, ved vi aldrig helt præcist, hvad der foregår i vores bedre halvdels indre.

Dette paradoks gør sig gældende i alle kærlighedsforhold; fra det, hvor beslægtede sjæle smelter sammen, til det, hvor modsætninger mødes.

Med udgangspunkt i komponisten, tekstforfatteren og musikeren Stings sangskat gennem de sidste 40 år fortæller kabareten Nothing ’bout me et utal af historier om kærlighed – ikke bare til den eneste ene, men også til familien, til sig selv, til livet – ja, kort sagt til alt.

Bag kabaretten står makkerparret Jacob Morild og Morten Wedendahl, som også stod bag succeserne Love Me Do – en Beatles-kabaret og Måske ku’ vi – en Sebastian-kabaret.

Forfattere og medvirkende: Jacob Morild og Morten Wedendahl
Produktion: Café Liva

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 250 - 270 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 23. Februar 2021 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere