Nul stjerner

24. Februar 2023 19:30

Eventyrerne Jan Elhøj og Morten Kirckhoff gæster Musikhuset Esbjerg med underholdningsshowet Nul Stjerner – Det store rejseshow som er kendt fra tv

FØRST I KØEN: Få nyheder om arrangementer før alle andre og forkøbsret på udvalgte forestillinger – tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev her

Showet er et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed. Et underholdningsshow for hele familien.

Under mottoet; Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser har Jan og Morten rejst i mere end 50 lande, i jagten de autentiske og mere ukendte sider af de lande de har besøgt

Der diskes op med røverhistorier, og du får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner. Og de modigste blandt publikum kan vinde “flotte præmier” i Nul Stjerner-quizzen eller få de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra nogen af de steder Jan og Morten har besøgt.

Gå ikke glip af en aften, der tager dig langt væk fra charterturismens-håndklædereserverede-liggestole og klassiske turistfælder, og nyd turen igennem hele følelsesregistret i Jan Elhøj & Morten Kirckhoffs selskab.

Rejser bliver aldrig det samme efter dette show.


Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

Jan Elhøj har gennem snart 30 år leveret satire på TV og i Radio. Bl.a. fra Radio 24/Syv, hvor han lavede programmet Bæltstedet med Simon Juul. På tv har han lavet Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Dumt og Farligt.

Morten Kirckhoff er fotograf, har rejst i mere end 100 lande og er medlem af Eventyrernes Klub.
Han har tidligere lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

Sammen har Morten og Jan udgivet seks bøger om deres rejser til forladte steder rundt omkring i verden. De mange rejser har også lagt fundamentet til deres seer succes Alt Forladt og Nul Stjerner på DR.

Ikke anbefalet til børn under 4 år.


Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu er bøfsandwich med kartoffelbåde og brun sovs.


Studie- og ungerabat: Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: Showet slutter omkring kl. 21:15. Der er pause i showet.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 120 - 295 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 24. Februar 2023 19:30
  • Kategori: Comedy, Show, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu