Nytårskoncert med Schönbrunns Slotsfilharmonikere

3. Januar 2023 20:00

Glæd dig til storslået aften i Musikhuset med det velspillende orkester Schönbrunns Slotsfilharmonikere fra Wien.

Kun Wiens dygtigste musikere og sangsolister får lov at optræde med Schönbrunns Slotsfilharmonikere, når de turnerer med et repertoire hentet fra den verdensberømte nytårskoncert, som i 60 år er blevet sendt på tv nytårsdag.

Schönbrunn Slotsfilharmonikere turnerer hvert år i Japan, Australien, USA, Sydamerika og Rusland, og alle steder er koncerthusene og anmelderne enige: Ingen spiller wienermusik så vidunderligt som wienermusikere.

Det er unikt og enestående at få besøg af Schönbrunn Slotsfilharmonikere, som er eftertragtede og beundrede over hele verden.

Ganske få koncerthuse i Skandinavien er så heldige at få besøg, men nu kan du som publikummer i Musikhuset Esbjerg glæde dig til at nyde de helt store klassikere, som du måske kender fra tv på nytårsdag.

Og traditionen tro sluttes koncerten af med Radetzkymarch, som får publikum til taktfast at deltage under ledelse af ensemblets dirigent.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Sluttidspunkt:
21:55
Pausestatus: Der er pause i koncerten

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort