Nytårskoncert

8. Januar 2022 19:30 - 9. Januar 2022 16:00

Traditionen tro lægger vi året ud med en storslået oplevelse, når vi i samarbejde med Esbjerg Ensemble inviterer til sprudlende og velklingende Nytårskoncert i Koncertsalens smukke rammer

Glæd dig til en forrygende festforestilling, hvor champagneproppen springer til et brag af Nytårstoner, dansetrin og flot korsang.

Konferencier Jakob Næslund Madsen fra Den Ny Opera guider dig igennem et fyrværkeri af festlige, sprudlende og velklingende toner.

Orkestergraven styres af dirigent Victor Jacob, og den fyldes af ensemblets musikere, musikalske kolleger fra hele Danmark samt studerende fra Syddansk Musikkonservatorium. Som toppen af kransekagen vil du kunne lytte til de smukke toner fra Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor, og naturligvis nyde de yndige dansetrin fra elever fra Den Kgl. Ballets Talentlinje på Esbjerg Kulturskole.

Sopran Denise Beck og Baryton Jesper Søndergaard tilsætter koncerten det ekstra krydderi.

Det er blevet en dejlig velkommen og fast tradition, at Esbjerg Ensembles Symfoniorkester inviterer til Nytårskoncert i Musikhuset Esbjerg – og 2022 er ingen undtagelse.

Vi takker Foreningen Victor for støtten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Esbjerg Ensemble og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer inkl. pause

  • Priser: 120 - 395 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 8. Januar 2022 19:30 - 9. Januar 2022 16:00
  • Kategori:
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.