O sole mio

26. Oktober 2020 19:30

O sole mio er en hæsblæsende, komisk og musikalsk fortælling om et amatørband, der ved en fejl får deres store chance

Rimbamband er et af de mest velkendte og elskede musikteaterensembler i Italien. Nu gæster de Musikhuset Esbjerg med den komiske og musikalske historie O sole Mio, der er blevet til i samarbejde med Paolo Nani.

Forestillingen handler om et band af ludfattige musikere, der en dag får deres store chance, da de ved en fejltagelse bliver inviteret til at optræde på en vigtig udenlandsk scene.

O sole mio er en oplivende komedie om triumf, fiasko, virtuositet og opfindsomhed.

Historien leveres med ynde og klogskab af Rimbambands multifacetterede og originale formsprog, der i den legendariske, dansk-italienske mimiker og kropskunstner Paolo Nanis iscenesættelse bliver både underholdende, fordybende og involverende.

Siden grundlæggelsen i 2006 har Rimbamband skabt fem originale forestillinger. Ensemblet hyldes overalt, hvor de spiller, af både publikum og medierne for deres fantasifulde opsætninger, spillestil, instrumentale virtuositet og ikke mindst deres festlige sceniske udtryk og forførende karisma.

Rimbamband har gennem årene deltaget i adskillige udsendelser de store tv-kanaler i Italien, hvilket har været med til at stadfæste deres popularitet hos publikum.

Instruktør: Paolo Nani
Forfattere og medvirkende: Raffaello Tullo, Renato Ciardo, Nicolò Pantaleo, Vittorio Bruno, Francesco Pagliarulo
Kostume- og scenedesign: Rimbamband
Lydingeniør: Riccardo Tisbo
Lysdesigner:  Andrea Mundo
Produktion: Rimbamband

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: Cirka 1 time
Aldersgrænse: Anbefales fra 12 år

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere