One Night of Queen

22. September 2022 20:00

Der venter en fantastisk opvisning af musikalitet og flot show, når Gary Mullen & The Works hylder Queen med deres anmelderroste show One Night Of Queen i Musikhuset

OBS: Showet er flyttet fra den 24. september 2020 til 22. september 2022. Du finder mere information om Musikhuset Esbjerg og coronavirus her

Glæd dig til et fabelagtigt show og en sprudlende, musikalsk entusiasme, som med garanti vil bringe både inkarnerede Queen-fans og almindelige musikelskere i den syvende himmel.

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen, kan du se frem til intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show One Night Of Queen er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet på kloden, og i 2020 er turen kommet til Musikhuset Esbjerg.

Fra talentshow til bedste Queen-hyldest

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som 4-årig hørte We are the Champions. Han er født i Glasgow i 1973 og har sunget stort set hele livet. Som teenager spillede han i adskillige bands, og efter at have snuset til arbejdsmarkedet i nogle år indledte Gary Mullen igen en musikalsk karriere – denne gang betydeligt mere fokuseret end tidligere. En af de store milepæle indenfor musikken kom, da hans hustru i 2000 i al hemmelighed meldte ham til talentshowet Stars in Their Eyes på Granada TV. Her gik han nemlig hen og vandt finalen suverænt – nemlig med rekordmange 864.000 stemmer.

Denne succes-oplevelse fik Gary Mullen til at droppe jobbet for at indlede en solokarriere som vokalist. Efter adskillige opfordringer fra venner og publikummer valgte han sammen med andre at stifte gruppen The Works i 2002, og kort tid efter blev kimen lagt til den ultimative succes: One Night of Queen performed by Gary Mullen and The Works. Resten er – som man siger – historie. Med over 150 koncerter om året – i blandt andet UK, USA, Tyskland, Frankrig, New Zealand – er One Night Of Queen blevet hyldet som den bedste, mest musikalske og mest vellignende Queen-hyldest på kloden.

Som et kuriosum kan nævnes, at Gary Mullen blev personligt inviteret af Brian May (den legendariske guitarist i Queen) til at overvære en af Brian May’s og den ligeledes legendariske sanger Paul Rogers’ koncerter.

Gary Mullen medbringer en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works, som består af guitaristen David Brockett – som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til at være “…..one of Scotlands’ best rock guitarists”. Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles på keyboards.


Studie- og ungerabat: Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og SHB (Søren Højberg Booking A/S)
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 355 - 395 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 22. September 2022 20:00
  • Kategori: Koncert, Show, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort