Opera i det fri

10. August 2019 16:00

For fjerde år i træk er du inviteret til gratis operakoncert med Det Kongelige Teaters ensemble under åben himmel

Den Kongelige Opera fortsætter den smukke tradition med at møde danskerne ude i sommerlandet og præsentere dem for nogle af opera-genrens absolutte højdepunkter. For publikum rummer dette arrangement en mulighed for at komme helt tæt på nogle af Danmarks og verdens bedste sangere. I et så intimt møde mellem publikum og sangere opstår der nogle helt særlige øjeblikke.

For Den Kongelige Opera er det vigtigt at kunne vise, hvor stor spændvidden, virtuositeten og det høje internationale niveau er ved Opera i det fri-koncerterne. I år præsenterer Opera i det fri fire fremragende og efterspurgte solister ved koncerterne. Der er tale om sopranen Ann Petersen, mezzosopranen Hanne Fischer, tenoren Niels Jørgen Riis og bassen Kyungil Ko. De fire sangere akkompagneres af pianist Nick Fletcher, og konferencier er Lars Halby.

Programmet for koncerterne bliver afsløret sidst i juli, men det er sikkert, at det byder på kendte og elskede hits og skjulte perler. Det vil både blive lystigt og alvorligt og der bliver sunget på både italiensk, tysk, østrigsk, fransk, amerikansk og dansk.

Opera i det fri er sponsoreret af Johan Hoffmann Fonden og Musikhuset Esbjerg.

 

 

 

 

  • Steder: Amfiscenen, Byparken
  • Spilleperiode: 10. August 2019 16:00
  • Kategori: Gratis, Opera/Operette