Orienteringsløb

27. Juni 2022 11:00 - 31. Juli 2022 16:00

GRATIS: Musikhusets orienteringsløb giver dig og din familie eller venner mulighed for gratis at gå på opdagelse i Sydvestdanmarks største kulturhus på en sjov og anderledes måde

I sommerferien inviterer Musikhuset Esbjerg indenfor til orienteringsløb. Her får du og din familie eller dine venner lov til at opleve de hellige haller, komme bag kulisserne og udforske de områder af huset, der normalt ikke er tilgængelige for offentligheden.

Orienteringsløbet er gratis at deltage i, og det giver jer en unik mulighed for at opleve Sydvestdanmarks største kulturhus på en måde, I ikke er vant til. Samtidig får I også på en sjov og anderledes måde mulighed for at lære en masse om husets historie og arkitektur – og I kommer ind i kunstnergarderoben og ser, hvor kunstnerne opholder sig, inden de skal optræde i Musikhuset.

I Musikhusets orienteringsløb gemmer der sig små historier og spørgsmål ved posterne. Ved at svare rigtigt på spørgsmålene er I med i konkurrencen om et gavekort til Musikhuset Esbjerg.

Orienteringsløbet er for alle – unge som gamle, esbjergensere som turister. Dog går ruten rundt i Musikhuset op og ned ad trapper og gennem lange gange, så man skal være godt gående for at kunne gennemføre løbet.


Sådan gør I

Orienteringsløbet foregår alle hver dag fra den 27. juni til den 31. juli mellem kl. 11 og 16. Det tager ca. 1 time at gennemføre.

Løbet begynder i caféen i Musikhuset. Her finder I en stand med info, og I finder samtidig den brochure, I skal tage med jer for at kunne gennemføre turen gennem Musikhuset. I brochuren er ruten, I skal følge, beskrevet, og brochuren indeholde også de spørgsmål, I skal besvare undervejs.

Rigtig god fornøjelse.

  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 27. Juni 2022 11:00 - 31. Juli 2022 16:00
  • Kategori: Børn og familie, Gratis
Køb gavekort