Ove Dahl & Kurt Kragh

29. April 2019 19:30

 

Mød to af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere. Og de har kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark, hvilket giver dem et fantastisk kendskab til, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel. De er blandt andet kendt fra Kanal 5’s Profil af en morder og har tilsammen udgivet flere bestsellere.

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han gjorde tjeneste i over 25 år – primært som efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef. Han har gennem sine mange år som drabschef været et velkendt ansigt på TV blandt andet i forbindelse med en række større danske drabssager.

Ove Dahl og Kurt Kragh ser sammen tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til. Og de vil også beskrive også de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – at slå ihjel: jalousi, hævn, begær, profit, magt, udstødelse og fanatisme.

Arrangør: Jysk Fynske Medier

Dørene åbnes 30 minutter før forestillingen.

 

  • Priser: 225 - 275 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 29. April 2019 19:30
  • Kategori: Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M.