Overleveren – foredrag om angst

26. September 2022 19:30

Med en ærlig, menneskelig og sportslig vinkel fortæller Them Kjær Jensen om sine livserfaringer i forhold til at leve med psykisk sårbarhed, kronisk angst og depression

Them Kjær Jensen, som på foredragsaftenen er 68 år gammel, er tidligere lærer i folkeskolen. Selvom de fleste nok ikke vil kunne mærke det på ham, lever han sit liv med kronisk angst og 18% mén efter en alvorlig træningsulykke.

Them tager udgangspunkt i fortællingen om sit eget liv, som blandt andet kommer omkring emnerne opvækst, medicin, alkohol, social støtte, psykiatrien, motion og fysisk træning, motivation, Ironman og rejser ud i verden.

Han ønsker med dette foredrag at bidrage til, at angst er noget, vi åbent kan tale om. Det er hans erfaring, at man oplever en høj grad af forståelse og imødekommenhed, når man går den vej, hvilket er en meget stor hjælp for livskvaliteten.

Før og under foredraget vil musiker Anders Levring spille smuk guitarmusik, som Them har valgt ud fra den glæde og mening, denne musik giver i hans liv.

Them afrunder foredraget med sin guitar og en sang, der supplerer de emner og budskaber, han har på hjerte.

Et evt. overskud vil blive ligeligt doneret ubeskåret til “Bedre Psykiatri” i lokalområdet


Det praktiske

Arrangør: Them Kjær Jensen
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

Varighed: 2 timer inkl. pause

  • Pris: 180 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 26. September 2022 19:30
  • Kategori: Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort