Overleveren

27. Maj 2021 19:30 - 10. Juni 2021 19:30

Med en ærlig, menneskelig og sportslig vinkel fortæller Them Kjær Jensen om sine livserfaringer i forhold til at leve med psykisk sårbarhed, kronisk angst og depression

NY DATO: På grund af corona er foredraget blevet flyttet fra den 4. februar 2021 til den 27. maj 2021 Billetkøbere er blevet kontaktet direkte.

Them Kjær Jensen er 66 år gammel, 67 når foredraget afvikles, og tidligere skolelærer. Selvom de fleste nok ikke vil kunne mærke det på ham, lever han sit liv med kronisk angst og 18% mén efter en alvorlig træningsulykke.

Them tager udgangspunkt i fortællingen om sit eget liv, som blandt andet kommer omkring emnerne opvækst, medicin, alkohol, social støtte, psykiatrien, motion og fysisk træning, motivation, Ironman og rejser ud i verden.

Han ønsker med dette foredrag at bidrage til, at angst er noget, vi åbent kan tale om. Det er hans erfaring, at man oplever en høj grad af forståelse og imødekommenhed, når man går den vej, hvilket er en meget stor hjælp for livskvaliteten.

Før og under foredraget vil musiker Anders Levring spille smuk guitarmusik, som Them har valgt ud fra den glæde og mening, denne musik giver i hans liv.

Et evt. overskud vil blive doneret ubeskåret til “Bedre Psykiatri” i Esbjerg/Fanø/Vejen.

 

Det praktiske

Arrangør:Them Kjær Jensen
Bemærk: Unummererede pladser

  • Pris: 130 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Mødesal
  • Spilleperiode: 27. Maj 2021 19:30 - 10. Juni 2021 19:30
  • Kategori: Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere