På sporet af julen

14. December 2020 17:00

Tag de små med til en herlig, interaktiv juleforestilling, fyldt med julesjov, drillerier, eventyr og skønne julesange

Langt ude i granskoven bor julenisserne Pjok og Pjanke, der har deres eget detektivnissekontor. Her kan de opklare alle skovens mysterier, lige fra hvem der har spist den sidste julenød, til hvem der har stjålet rævens hale.

Alt ånder fred og idyl i granskoven, men pludselig ringer telefonen på detektivkontoret – og det er selveste Julemanden, der er i den anden ende af røret. Sækken med julegaver er nemlig blevet væk.

Nu får de to små detektivnisser deres sag for. Hvad er der sket med alle gaverne? Har Julemanden glemt, hvor han har stillet sækken? Eller er der mon en drillenisse på spil?

Pjok og Pjanke må begive sig ud på en juleopklaringsfærd for at finde sækken med alle julegaverne, for uden gaver bliver det jo slet ikke jul.

Forfatter og instruktør: Nina Christrup
Medvirkende: Thomas Vilhelm Larsen og Lise Junggreen
Produktion: Louise Schouw Teater

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Aldersgrænse: Anbefales fra 2 år.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere