Paul Potts Christmas Tour 2022

15. December 2022 20:00

Paul Potts vender tilbage til Musikhuset Esbjerg, og med sig har han Gry Johansen som årets gæstesolist

Det er sjette gang, Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i 2022 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum.

Gry Johansen, som er bedst kendt fra Melodi Grand Prix, er med som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor du kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.


Fra talentkonkurrence til verdensstjerne

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen Brittain’s got Talent og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.

Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus


Dansk gæstesolist

Gry Johansen er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme. Gry begyndte sin karriere som 15-årig i 1980, og hun har flere gange deltaget i det danske Melodi Grand Prix.

Det store gennembrud fik hun i 1983, hvor hun vandt med Kloden drejer. Det var her, hun tog de berømte “rejehop” som en del af sangens koreografi. Gry besidder en stor musikalsk bredde og vil til koncerten synge danske klassiske julesange.

Du vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse, når julen synges ind i Musikhuset Esbjerg.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: CSB Island Entertainment
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Sluttidspunkt: Kl. 22:00

  • Priser: 120 - 355 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 15. December 2022 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort