Paul Potts

11. December 2021 19:30

Paul Potts vender tilbage til Danmark, og med sig har han i år Kirsten Siggaard

OBS: Billetsalget begynder 1. april kl. 10:00

Der er garanti for en skøn og forrygende julekoncertoplevelse, når verdensberømte Paul Potts endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.

Det er femte gang, Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i år venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Kirsten Siggaard er nemlig med som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

 

Verdensstjerne på et øjeblik

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen Brittain’s got Talent og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.

Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus

 

Dansk gæstesolist

Kirsten Siggaard er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme, der favner meget bredt.

Hun har haft en omfattende karriere både inden for musikken, både som solist med sangtrioen Swingsisters.

 

Kirsten Siggaard Siel & Paul Potts indspillede i 2011 i London duetten More Than A Dream, der var at finde på julealbummet Min Jul, og de ser nu begge meget frem til at skulle på turné sammen.

Publikum vil opleve glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse, når julen synges ind i Musikhuset Esbjerg.

 

Det praktiske

Arrangør: CSB
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

  • Priser: 120 - 355 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 11. December 2021 19:30
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.