Paul Potts

8. December 2019 16:00

Paul Potts julekoncerter er blevet en skøn tradition for mange – og du kan igen i år glæde dig til en fantastisk oplevelse, når manden med den store stemme besøger Musikhuset. I år bliver det med gæstesolist Kirstine Bonde 

Den syngende telefonsælger blæste alle omkuld, da han i 2007 fik sit gennembrud i tv-talentkonkurrencen Britain’s Got Talent. Mange husker især Paul Potts tv-performance med den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot, som virkelig viste, hvilken en fantastisk stemme Paul Potts har.
Efter tv-programmet udsendte Paul Potts sit debutalbum, der tordnede op ad hitlisterne og indtog førstepladsen i ikke færre end 13 lande. I dag har albummet solgt 3,5 millioner eksemplarer, hvilket understreger Paul Potts stjernestatus.

De sidste år har Paul Potts besøgt Danmark og afholdt medrivende julekoncerter, og det er blevet til mange gæster de sidste år. Igen kan vi glæde os til at høre hans fantastiske stemme, når han giver sig i kast med danske og engelske julesange. Omgivelserne vil være med til at gøre oplevelsen til noget ganske særligt.

Til koncerten er det ikke kun Paul Potts, som vi får glæden af. Han tager nemlig den danske gæstesolist Kirstine Bonde med. Hun er et stort musikalsk talent med mange forskellige genrer på cv’et: pop, opera, operette, Lieder, viser og musicals. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli.

Arrangør: JydskeVestkysten, CSB og UTA

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart. Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 295 - 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 8. December 2019 16:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort