Phillip Devantier

17. September 2021 19:00

Phillip Devantier, en af landets flittigste komikere, er klar til at få hele Danmark til at grine, når han til efteråret drager på turné med sit nye onemanshow Grinebidder.

OBS: Begynd aftenen i MHE Comedy Club med hyggelig fællesspisning. Se menuen længere nede.

Phillip Devantier, ligesom de fleste andre danskere, i starten af 2020 måtte barrikadere sig derhjemme, tog han en drastisk beslutning. For selvom alting tilsyneladende var fuldstændig som det skulle være, så havde Phillip Devantier lyst til at udfordre sig selv. De danske klubscener blev lukket ned, og for en stund byttet ud med spadsereskoene. På de lange gåture opstod nye idéer, og Phillip Devantiers andet onemanshow Grinebidder blev en realitet.

Siden Phillip Devantiers første onemanshow En Rigtig Mand og hans sejr ved DM i Stand-up i 2018, har Phillip ikke kun udbygget sit i forvejen flotte repertoire som komiker, men også tabt sig imponerende 45 kilo. Og han stopper ikke her.

”Vi har jo alle stået på badevægten og sagt til os selv: ”Jamen, jeg har jo også tøj på”. Jo, jo, men nu går du jo ikke i rustning, så måske vi skulle finde vandreskoene frem,” siger Phillip Devantier

Selvom majoriteten af den danske befolkning har været hårdt prøvet under corona-nedlukningen i 2020, ønsker Phillip Devantier alligevel at belyse de muligheder, der også kan gribes i de mørke tider. Mulighed for selvransagelse, at se indad og at starte forfra. De opdagelser, Phillip Devantier har gjort sig, er ikke appelsinfri, og det er endelig tid til at vi skal grine sammen igen. Om ikke andet, så af Phillip og hans opdagelser under coronaen.

Grinebidder er Phillip Devantiers skarpeste bidder om alt fra at blive rigtig voksen, irriterende forældre, akavede dates, en tur til psykolog og vægttab. Mere specifikt; livets mange udfordringer tilsat en ordentlig skovlfuld humor og selvironi.

 

Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu er all you can eat spareribs med coleslaw og bagte kartofler.

Spisningen begynder kl. 17:00.

 

Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120.

Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden showstart
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere