Piaf & Aznavour

31. Oktober 2020 20:00

Glæd dig til at opleve Edith Piaf og Charles Aznavours elskede sange bundet sammen i en kærlighedskabaret

Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang “spiller” ikke de 2 franske legender, men bruger deres chansons til at fortælle en eviggyldig kærlighedshistorie. Man oplever mødet mellem to sjæle og de mange følelser, kærligheden driver dem ud i forelskelse, jalousi, vanvid, begær, svigt og forsoning.

Man vil naturligvis høre de store hits som Non, je ne regrette rien,  La vie en rose og She, men også mindre kendte numre er med i denne halvanden times tur i kærlighedskarrusellen. De fleste sange bliver sunget på dansk, men der vil også blive fortolket på fransk og engelsk.

Forestillingen spillede for fulde huse på Det Ny Teater i foråret 2019. Nu kan du opleve den i Musikhuset Esbjerg.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Medvirkende: Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang
Instruktør: Jan Hertz
Pianist og arrangør: Mathias Grove

 

Det praktiske

Arrangør: CSB Island Entertainment & Mathias Grove
Døråbning: 30 min. før forestillingen starter
Varighed: 1 timer og 30 minutter

  • Pris: 355 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 31. Oktober 2020 20:00
  • Kategori: Klassisk, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere