Plante Smil og Plante Solskin

26. Marts 2021 14:00

Dorte Mørup Tagmose og Martin Guldberg synger skønne viser fra Giro 413’s storhedstid

For niende gang præsenterer Musikhuset Esbjerg dette populære koncertformat med visesangeren Dorte Mørup Tagmose og operasangeren Martin Guldberg, hvor de fremfører evergreens fra mange årtier.

De to sangeres forskellige baggrund udnyttes til fulde, hvilket er en særlig charme ved denne koncert. Repertoiret rummer således alt fra muntre og seriøse viser over operette og musical til slagere og evergreens fra radioprogrammet Giro 413’s storhedstid.

Dette i sig selv kan løfte humøret og plante smil på publikums læber og solskin i hjertet. Og da de to sangere i øvrigt præsenterer sangene med humor og engagement – godt suppleret af den svenske pianist og akkompagnatør Mats Rudklint – garanteres publikum en underholdende og opløftende eftermiddag, hvor der bliver rig lejlighed til at synge med.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

  • Pris: 175 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 26. Marts 2021 14:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere