Plante smil og plante solskin

7. Marts 2023 13:00

Vi fejrer 10-års jubilæet for det populære koncertarrangementet Plante smil og plante solskin, hvor Dorte Mørup Tagmose og Martin Guldberg synger skønne viser fra Giro 413’s storhedstid

Det populære koncertarrangement Plante smil og plante solskin har udviklet sig til en langvarig og dejlig tradition i Musikhuset Esbjerg. Efterhånden har flere end 4.000 publikummer oplevet deres koncerter.

Når visesangeren Dorte Mørup Tagmose og operasangeren Martin Guldberg i marts 2023 indtager scenen i Musikhusets Hovedfoyer, kan de fejre 10-års jubilæum med Plante smil og plante solskin.

De to sangeres forskellige baggrund udnyttes til fulde, hvilket er en særlig charme ved koncerten. Repertoiret rummer således alt fra muntre og seriøse viser over operette og musical til slagere og evergreens fra radioprogrammet Giro 413’s storhedstid.

Dette i sig selv kan løfte humøret og plante smil på publikums læber og solskin i hjertet. Og de to sangere præsenterer i øvrigt sangene med humor og engagement – godt suppleret af den svenske pianist og akkompagnatør Mats Rudklint. Så publikum garanteret en underholdende og opløftende eftermiddag. Der bliver rig lejlighed til at synge med.

I årenes løb har flere en 4.000 været med til Plante smil og plante solskin.


Forlæng oplevelsen

Du har mulighed for at bestille en lækker smørrebrødsbuffet, som serveres halvanden time inden koncerten begynder. Du bestille den lækre smørrebrødsbuffet her på siden.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 11:30.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Planlæg dit besøg

  • Pris: 195 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 7. Marts 2023 13:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu