Plante smil og plante solskin

7. Marts 2023 13:00

Vi fejrer 10-års jubilæet for det populære koncertarrangementet Plante smil og plante solskin, hvor Dorte Mørup Tagmose og Martin Guldberg synger skønne viser fra Giro 413’s storhedstid

Det populære koncertarrangement Plante smil og plante solskin har udviklet sig til en langvarig og dejlig tradition i Musikhuset Esbjerg, som flere end 4.000 publikummer efterhånden har deltaget i.

Når visesangeren Dorte Mørup Tagmose og operasangeren Martin Guldberg i marts 2023 indtager scenen i Musikhusets Hovedfoyer og fremfører evergreens fra mange årtier, kan de fejre 10-års jubilæum med Plante smil og plante solskin.

De to sangeres forskellige baggrund udnyttes til fulde, hvilket er en særlig charme ved koncerten. Repertoiret rummer således alt fra muntre og seriøse viser over operette og musical til slagere og evergreens fra radioprogrammet Giro 413’s storhedstid.

Dette i sig selv kan løfte humøret og plante smil på publikums læber og solskin i hjertet. Og da de to sangere i øvrigt præsenterer sangene med humor og engagement – godt suppleret af den svenske pianist og akkompagnatør Mats Rudklint – er publikum garanteret en underholdende og opløftende eftermiddag, hvor der bliver rig lejlighed til at synge med.

I årenes løb har flere en 4.000 været med til Plante smil og plante solskin.


Forlæng oplevelsen

Du har mulighed for at bestille en lækker smørrebrødsbuffet, som serveres halvanden time inden koncerten begynder. Du bestille den lækre smørrebrødsbuffet her på siden.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 11:30.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

  • Pris: 195 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 7. Marts 2023 13:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort