Plante smil og plante solskin

12. April 2018 15:00

 

Velkendte strofer fra Giro 413’s storhedstid leveret af sangerne Dorte Mørup Tagmose og Martin Guldberg med Mats Rudklint på piano

Det er en fornøjelse for sjette år i træk at kunne byde publikum velkommen til Plante smil og plante solskin med velkendte strofer fra Giro 413’s storhedstid. For mange er deltagelse til denne koncert blevet en tradition, og billetterne er de foregående år nærmest blevet revet væk.

Med Mats Rudklint som pianist og de to populære og dygtige kunstnere, sangerne Dorte Mørup Tagmose og Martin Guldberg, skal vi gennem mange af de bedste sange fra 30’erne, 40’erne, 50’erne og 60’erne. Sange som Violer til mor, Tak er kun et fattigt ord, Skibet skal sejle i nat og mange mange flere har fået det store publikum til at synge med og mindes en dejlig tid, hvor der blev lyttet til Giro 413 hver søndag, når den stegte kylling og citronfromagen var indtaget.

Giro 413 var en lydkulisse til danskernes fridag, men også et minde om ungdomsvennen eller en hilsen til et familiemedlem, indsamlet i en sutsko eller madam blå.

Varighed: 2 timer inkl. pause

Sted:  Unummererede pladser i Hovedfoyeren

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Hovedfoyeren åbnes kl. 14.00

  • Pris: 175 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 12. April 2018 15:00
  • Kategori: Foyerkoncert, Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her